3 retete simple si delicioase pe baza de chipsuri de legume

Chipsurile vegetariene de legume reprezinta cea mai sanatoasa si mai delicioasa, de ce nu, alternativa la chipsurile pline de grasime sau de sare din comert. Reprezinta in acelasi timp o maniera foarte buna de a avea grija de corpul tau si sa iti potolesti poftele de rontatit fara consecinte grave asupra siluetei.
Care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face?
Chipsurile de baza de manioc. Un tubercul minunat care ofera fara doar si poate o multime de posibilitati. Dar si un gust delicios si o savoare fara pereche. Nu are nevoie de foarte multe condimente, se prepara foarte usor si se potriveste cu o multime de sosuri.
Ai nevoie de 4 tuberculi, de 2 linguri de ulei de masline, de un strop de piper negru, de un strop de sare kosher si de apa. Pune tuberculii la fiert in apa cu sare si piper. Cand s-au inmuiat ii poti pune in cuptor pana devin aurii, mai poti adauga sare si piper dupa gust.
Chipsuri pe baza de vinete. Iata o provocare destul de amuzanta. O leguma cu o textura interesanta care trebuie inainte deshidratata pentru a obtine cel mai bun rezultat. Pune la cuptor bucatele de vinete sarate timp de 15 minute. Pune apoi peste un fel de sos sau de asezonare pe baza de ceapa trasa in ulei, sare si piper si patrunjel taiat fin, sare, piper si usturoi tocat.
Chipsuri pe baza de broccoli. Bate 2 oua pana obtii o textura asemanatoare cu cea a omletei. Pune putin ulei de masline intr-o tigaie si lasa totul la incalzit. Presara peste broccoli faina de ovaz, sare si piper. Repeta operatiunea cu ouale. Pune apoi la prajit bucatelele de broccoli pana obtii o textura crocanta.
Esti gata sa savurezi cele mai delicioase chipsuri de legume?