Ce case modulare ieftine poti alege? Care este pretul acestora?

In ultima perioada, oamenii sunt mult mai atenti la cheltuielile pe care le fac, iar acest lucru se reflecta mai ales in sectorul imobiliar. Chiar si in aceste conditii, unii oameni au nevoie sa se mute intr-o noua casa.
De aceea, se pot intreba ce solutii pot gasi, mai ales daca nu dispun de un buget foarte generos. Pentru cei care detin deja un teren pe care se poate construi, solutia poate fi reprezentata de casele modulare.
Ce sunt casele modulare si de ce reprezinta acestea o solutie potrivita?
Casele modulare sunt acele locuinte care sunt construite din componente prefabricate intr-o unitate de productie. Acestea sunt transportate apoi la terenul unde va fi construita casa, procesul de asamblare fiind asemanator cu cel al jocurilor de constructie pentru copii.
Motivul pentru care casele modulare sunt considerate o solutie potrivita este dat de multiplele avantaje pe care acestea le ofera. Unele dintre cele mai importante sunt timpul scurt de executie si pretul mic, comparativ cu o constructie traditionala.
Cei care detin un teren intravilan nu trebuie decat sa pregateasca fundatia pe care va fi constuita casa, de restul procesului ocupandu-se echipa firmei de constructie specializata in astfel de locuinte.
Cat costa casele modulare?
Cei care au apelat pana acum la aceasta solutie pot sa confirme faptul ca astfel de case modulare ieftine ofera un raport calitate – pret foarte avantajos. Acestea sunt rezistente si durabile, iar pretul este considerabil mai mic decat in cazul unei case traditionale.
Cu toate acestea, este important de stiut ca pretul unei case modulare variaza in functie de mai multe criterii, pe care viitorii cumparatori ar trebui sa le cunoasca. In primul rand, este vorba despre materialul din care sunt realizate. Casele modulare pot fi realizate atat din lemn, cat si din otel sau chiar beton. Prin urmare si pretul acestora este diferit.
De asemenea, suprafata locuibila este si ea un factor important, ca in cazul oricarui tip de casa, prin prisma cantitatii de material necesar pentru finalizare. De exemplu, o casa cu doua camere, de 50 mp, va fi mai ieftina decat o casa cu 3 sau 4 camere si o suprafata de 80 mp. Acestui aspect i se adauga si complexitatea proiectului, deoarece casele modulare pot fi constuite pe parter, cu etaj sau mansarda, dar si cu o arhitectura moderna si inedita.
Stadiul constructiei este un alt aspect care influenteaza costurile unei astfel de case, deoarece se poate opta ca aceasta sa fie cumparata numai pana la stadiul de asamblare, la stadiul in care sunt instalate sistemele principale ale utilitatilor sau chiar la cheie.
Astfel ca, la pretul unei case modulare afisat de un constructor, care este cel initial pentru asamblare, trebuie sa se adauge si costurile aferente celorlalte lucrari executate de acesta.
Daca vrei sa descoperi mai multe variante de case modulare, o poti face pe www.quantummodules.ro