Categorii

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.

Excelent

Articole informative de la a la z

De la pescuitul real la jocurile de pescuit

Pescuitul, activitate pe care oamenii o făceau la început din nevoia de a se hrăni, a ajuns o pasiune şi chiar un sport. Mai mult, astăzi internetul este plin nu numai cu magazine cu articole de pescuit şi fotografii cu capture impresionante, ci şi cu jocuri de pescuit, în care oricine se poate simţi un pescar foarte priceput.

În familiile celor ce iubesc pescuitul circulă o vorbă comună, anume: din om faci pescar, dar din pescar nu mai faci om. Aceste cuvinte vin să evidenţieze cât de mult te prinde pescuitul şi cât de multă atenţie tinzi să-i acorzi.

Totul începe când vezi ce entuzismaţi au venit prietenii tăi de la pescuit, când îţi arată poze cu ce au prins. La fel, emisiunile de profil stârnesc şi ele curiozitatea pentru această activitate, arătând cât de frumos e să-ţi vezi pluta scufundându-se, cât de plăcut e drilul, aducerea peştelui la mal în minciog.

În fiecare anotimp al anului, pescarul are permanent prilejul de a ieşi la pescuit. Astfel, primăvara va merge pe malul apei să prindă peşti precum ştiuca, carasul, mreana, scobarul sau şalăul. Vara se prind în cârlig babuşca, avatul, bibanul sau somnul. Toamna, pescarii pleacă după crap, obleţ, lin, plătică, iar dacă se află la mare pescuieşte guvizi sau scrumbie. Iarna este anotimpul în care toţi cei ce adoră să prindă peşte nu stau în casă, ci luptă cu vremea rece şi pescuiesc la copcă.

Toţi cei ce au fost la pescuit măcar o dată duc dorul de a fi din nou cu undiţa în mână. Aventurile la pescuit rămân totdeauna în memoria noastră, iar un peşte cumpărat nu are niciodată gustul celui prins chiar de tine.

Când nu poţi merge la pescuit, însă tânjeşti după senzaţia unică de a prinde peşte, ai varianta jocurilor de pe internet. Pe site-ul www.yodo.ro de exemplu, la categoria Jocuri de pescuit, poţi pescui cu momeală, sau cu voblerul şi să prinzi peştii răpitori dintr-un lac. De asemenea, poţi participa la campionate de pescuit. Nu vei pune peşti reali în juvelnic, însă fii sigur că te vei simţi ca atunci când erai pe malul apei.

Lasă un răspuns