Categorii

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.

Excelent

Articole informative de la a la z

Protecție împotriva căldurii caniculare – izolatia cu celuloza

21

Cum sa te bucuri de o viață sănătoasă în condiții extreme

Ne petrecem mai bine de trei sferturi din timp in incaperi si spatii inchise – ne luptam cu incalzirea excesiva a acestor camere, mai ales in lunile de vara. In plus, numarul zilelor “tropicale” (cu temperaturi de peste 30 de grade) a crescut in ultimele doua decenii. Caldura nu doar ca ne indispune, ci ne si pune in pericol sanatatea – ne dezhidrateaza, ne limiteaza puterea de concentrare si ne streseaza. In cel mai mare pericol sunt batranii si copii, deseori cei mai dragi si mai sensibili din familia noastra. Izolarea podului sau a mansardei te poate ajuta să te bucuri de verile calde, fără sa ai nevoie de ventilație suplimentară sau aer condiționat! Ce trebuie sa faci? Descopera in articolul de azi:

21

Izolatia termica a tavanului, a podului sau a mansardei

Nu doar camerele de la mansarda sunt in pericol de “supraincalzire” pe perioada verii – din cauza razelor solare care lovesc direct suprafata acoperisului. Intreaga casa este in “pericol”. Solutia!? Materialele termoizolante din fibre de lemn naturale ajută aerul din interiorul casei să rămână plăcut, răcoros, fără a fi nevoie de un sistem de climatizare scump.

Izolațiile din celuloza  STEICO sunt soluția ideală pentru a menține casele calde iarna și – din ce în ce mai important – reci vara. Secretul consta in  „capacitatea de stocare termică” deosebit de mare a izolației STEICO. În orele fierbinți de prânz și după-amiaza, celuloza absoarbe căldura și acționează ca un „tampon”, amânând progresul căldurii. Clima internă a clădirilor rămâne confortabilă – fără aer condiționat scump.

2

În comparație cu materialele de izolație convenționale precum vata de sticlă, izolatia de celuloza de la STEICO vine cu o densitate deosebit de mare. Această densitate este protecția cheie împotriva căldurii de vară, deoarece masa acționează ca un tampon de căldură. Acest lucru duce la o schimbare de fază, care este intervalul de timp dintre cea mai mare temperatura exterioară și cea mai mare temperatură internă. Scopul protecției împotriva căldurii de vară este de a întârzia transferul de căldură prin “tesatura” clădirii, astfel încât temperaturile ridicate de la amiază să ajungă partea internă doar când este deja mai răcoros afară.

Caracterizate printr-o greutate mai mare decât fibra de sticlă, izolațiile pe bază de produse petro-chimice sau minerale se pot opune radiației de căldură pentru mult mai mult timp. Căldura zilnică este reținută în orele mai răcoroase de seară. Investigațiile independente arată că, prin adoptarea materialelor izolatoare din fibră de lemn, numărul de zile cu temperaturi interne neplăcut de ridicate poate fi aproape înjumătățit!

Cu izolatia cu celuloza de la IzolatiiNaturale ai doar de castigat! Bucura-te de darul naturii pentru veri mai placute si ierni mai blande.

  1. Te simti mai bine, in cele mai caniculare zile de vara
  2. Nu (mai) ai nevoie de o instalatie costisitoare de aer conditionat
  3. Tii umezeala departe de structura locuintei
  4. Ai liniste
  5. Reduci costurile de incalzire
  6. Tii la distanta focul, mucegaiul, insectele si rozătoarele
  7. Oferi siguranta si sanatate pentru toti “locatarii”

Cere acum o oferta personalizata si bucura-te de promotiile lunii sau de posibilitatea de plata in mai multe rate!

Lasă un răspuns